Afspraak maken

U kunt uw afspraken via de telefoon of digitaal via het patiƫntenportaal inplannen.

Via de telefoon kunt u afspraken op het spreekuur, telefonische consulten en visites inplannen. Via het portaal is het mogelijk fysieke afspraken op het spreekuur in te plannen. Ook is het mogelijk via e-consulten digitaal een vraag te stellen.

Telefonisch
Onze assistentes staan u te woord en plannen voor u een afspraak in. U kunt hiervoor bellen op werkdagen tussen 08.00 en 10.15 uur.

Bij het maken van een afspraak zal de assistente vragen naar de reden van uw contact. Ze is daartoe opgeleid en doet dat om zo goed mogelijk een inschatting te maken van de aard en spoedeisendheid van uw klachten of vraag. De assistente is (net als de huisartsen en alle medewerkers van de huisartsenpraktijk) verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan.

U kunt bij het maken van een afspraak uw voorkeur aangeven voor een van de huisartsen. Wanneer het gaat om een spoedgeval of een afspraak op korte termijn, dan plannen wij voor u een afspraak bij de arts die op de desbetreffende dag plek op het spreekuur heeft.

Wilt u meerdere klachten bespreken? Wij behandelen maximaal twee klachten per consult. Hiervoor kunt u via de assistente een dubbele afspraak inplannen.

Natuur omgeving Leersum - Huisartsen de Groenling

Titel

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Maak een afspraak!